24 Aralık 2013 Salı

Siege of Orgrimmar Boss Taktikleri (Immerseus)

Standart Siege of Orgrimmar Boss Taktikleri

Bu taktikler detaylı değildir, sadece kabaca fightın tanınması içindir. Eksik ve hatalı kısımlar bulunabilir, uyarılması durumunda değiştirebilirim.

Şimdilik sadece Vale of Eternal Sorrows ve Gates of Retribution bosslarının taktikleri var. Diğer bosslarda ilerledikçe taktikleri ekleyeceğim. Videolar Fatboss videolarıdır. 10 man normal seviye için uygulanan taktiklere göre yapılmıştır. Videolar türkçe değildir, ingilizcedir. Eğer türkçe video kaydeden olursa, buradaki videolar ile değiştirebilirim.


Immerseus
Immerseus, çember şeklinde bir odada bulunan bir boss. Bu odanın tam ortasında bulunuyor ve yerinden hareket etmiyor. Odanın köşelerinden gelen su akıntıları var ve hepsi Immerseusun bulunduğu yere doğru akıyor. DPS ler ve Healerler bu akıntıların arasına eşit mesafede yerleşmeli. Yani çember şeklindeki alanda hiçbir köşeye müdahale edemeyen kimse olmamalı. Bunun sebebini açıklayacağım.
Bossun corruption seviyesi var ve ilk başlangıçta 100 olarak başlıyor. Canını 0 a indirdiğinizde odanın her köşesine add yolluyor. Bu addler 2 türlü, birisi Contamined Puddles adında. Bu addler mavi renkli ve oyunculara dost şekilde geliyorlar. Bu addler, diğer addlerden hasar alıyorlar. Healerlerin bu addleri koruması ve bossa ulaşana kadar heallemesi gerekiyor. Bossa ulaşan her Contamined Puddle, bossun corruption seviyesini düşürüyor. Diğer add türü ise Sha Puddles. Bu addler ise diğerlerinin tam tersine, oyuncular tarafından hasar alıyor ve bossa ulaştığında corruption seviyesini artırıyor. DPS lerin bu addleri hızlı bir şekilde öldürmesi gerekiyor.

Healerlerin ve DPS lerin odanın etrafında her yere müdahale edecek şekilde bulunmasının sebebi bu addler.

Addler bittikten sonra boss tekrar ortaya çıkıyor. Ama bu kez canı daha az olarak geliyor ve ilk fazdaki gibi taktikler devam ediyor. Boss 2 fazdan oluşuyor ve bu iki faz boss ölene kadar bir birini takip ediyor.

http://www.youtube.com/watch?v=8Es537kPpgU

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder